Å starte på et nytt skoleår er alltid spennende. Skolestart betyr gjensyn med venner, men også mange nye bekjentskaper. Kanskje får du en ny lærer, kanskje skal du lære et nytt fag, og kanskje får du et nytt klasserom?

For dere som skal begynne på skolen for første gang kribler det nok litt ekstra i magen før skolestart. Vi som jobber i skolene i Lunner gleder oss tl å bli kjent med dere, og vil gjøre alt for dere skal trives og ha det bra hos oss. 

Første skoledag

Lunner barneskole

Elever fra 2. til 7. trinn møter ved hovedhuset klokken 08.45. Elevene har full skoledag.
Elever som skal starte på 1. trinn møter ved hovedhuset klokken 09.15. Skoledagen varer til klokken 12. Deretter vil SFO være åpen for de elevene på 1. trinn som skal bruke dette tilbudet.
SFO har vanlig åpningstider.

Les om om Lunner barneskole på nettsidene våre.

Grua skole

Alle elever møter til felles oppstart klokken 08.20. 
Elever fra 2. til 7. trinn har vanlig skoledag. Elever som skal starte på 1. trinn avslutter klokken 10.20. Deretter vil SFO være åpen for de elevene på 1. trinn som skal bruke dette tilbudet.
SFO har vanlige åpningstider.

Les om Grua skole på nettsidene våre.

Harestua skole

Elever som skal starte på 1. trinn møter foran SFO klokken 09.00. De avslutter dagen klokken 11.00, og de elevene som har SFO kan fortsette dagen der.
Elever som skal starte på 8. trinn får invitasjon til "Bli kjent"-samtale med lærer på dagtid 17. august. Klokken 18.00 møter elevene i atriet i hovedinngangen sammen med foresatte. Elevene går deretter til klassene sine, mens foresatte møter i auditoriet til informasjonsmøte med skolens ledelse, helsesykepleier og representanter fra FAU. 

Elever fra 2. til og med 7. trinn og elever på 9. og 10. trinn møter klokken 08.10 og har vanlig skoledag.
SFO har ordinær åpningstid. 

Les mer om Harestua skole på nettsidene våre.

Lunner ungdomsskole

Elever som skal starte på 8. trinn møter i vestibylen innenfor hovedinngangen klokken 08.30. Elever og foresatte får invitasjon til velkomstsamtale med kontaktlærer tirsdag 15. eller onsdag 16. august.

Elever på 9. trinn og 10. trinn møter klokken 08.30 og har vanlig skoledag.

Les mer om Lunner ungdomsskole på nettsidene våre.

Her finner du mer informasjon: