På denne viktige merkedagen minnes vi dem som har gitt sitt liv for vår frihet, og vi viser støtte til alle veteraner. (Denne nettsaken ble oppdatert 3. mai.)

Seremoni ved krigsminnesmerker

Ordfører Harald Tyrdal legger ned blomster ved krigsminnene ved Lunner kirke kl 12.00 og ved Rundelen kl 13.00. Det blir sang ved elever fra Lunner barneskole og Harestua skole synger.

Arrangementet er i regi av Lunner historielag.

Markering på Granvollen

Lunner og Gran kommuner har gleden av å invitere til markering av frigjørings- og veterandagen på Sanner hotell på Granavollen i Gran kommune kl 14.30 til 17.30.

Invitasjonen gjelder deg som har gjort, eller gjør en innsats for å verne vårt demokrati, for fred og frihet – hjemme så vel som ute. Du kan ta med familien om du ønsker det. Det er viktig for den norske regjeringen og oss i kommunene at alle som har gjort tjeneste for Norge skal kunne føle seg inkludert på frigjørings- og veterandagen.

Forsvaret deler ut medaljer under markeringen. Det blir kulturelt innslag, og servering av smørbrød og kaker. Ordførerne i Lunner og Gran deltar.

Teleslynge er tilgjengelig under samlingen.

Påmelding

Du melder deg på arrangementet ved å skrive en e-post til Sanner hotell. Skriv navn og telefonnummer.I tillegg kan du melde på familiemedlemmer, dersom du ønsker det. Skriv det antall personer du vil melde på. Hvis du eller andre du melder på har allergier eller det er andre hensyn vi skal ta i serveringen, skriv også det i e-posten.

Send opplysningene til resepsjon@sanner-hotell.no ved resepsjonssjef Kate Eck. Da denne nettsaken første gang ble publisert 12. april, opplyste vi om at påmeldingsfristen var 30. april. Hvis du ikke rakk det innen fristen, kan du ta kontakt med Sanner hotell senest kl 12.00 fredag 5. mai.

Mer informasjon

Ønsker du mer informasjon om arrangementet, ta kontakt med Lunner kommune på telefonnummer 61 32 40 00.