I Lunner kommune er vi så heldig å ha mange lag, foreninger og organisasjoner som gir et bredt tilbud av aktiviteter til innbyggere i alle aldre.

Nå er høstsesongen snart i gang, og vi oppfordrer til å legge inn aktiviter og informasjon i Foreningsportalen. Da er det enkelt for alle å få oversikt over hva som skjer, hvilke lag og foreninger som finnes, og hvem de skal kontakte hvis de ønsker å starte på en aktivitet.

- Foreningsportalen skal gjøre det enkelt å finne fram til de aktivitetene som passer for akkurat deg. Mange har allerede tatt den i bruk, men vi håper på flere, slik at vi kan få vist hele bredden av hva som finnes av tilbud, sier Mona Haugen fra Lunner frivilligsentraler som har ansvaret for Lunner Foreningsportal.

Hva er foreningsportalen?

Foreningsportalen er utviklet i samarbeid med frivillighetssentralene i Norge. Lunner foreningsportal ble lansert i slutten av april i år, og både frivilllige lag, foreninger og organisajoner og og næringslivet kan legge inn informasjon og aktiviteter der.

Foreningsportalen henter informasjon direkte fra Brønnøysundregisteret, men tilleggsinformasjon, som for eksempel bilde, lenker og kontaktinformasjon, må legges inn av hver enkelt.

Portalen kobles også til hjemmesidene til Lunner kommune,  under menypunktet "Hva skjer i Lunner?".

Slik bruker du portalen

Ta kontakt med Lunner frivilligsentral og be om å få tilsendt en redigeringdskode. 
Kontaktperson: Mona Haugen, tlf. 409 14 933
mona.haugen@lunner.kommune

Ved å logge deg inn med denne redigeringskoden, kan du

  • legge inn tekst og bilder om laget/foreningen
  • oppdater informasjon linker til hjemmesider, mail og Facebook
  • legge til hvilke aktiviteter laget/foreningen driver med
  • legge inn arrangementer i kalenderen

Regigeringskoden er knyttet til den foreningen du representerer, det vil si at du ikke trenger å be om ny kode neste gang du skal gjøre oppdateringer/legge inn informasjon.

Har du spørsmål, eller trenger du hjelp til å legge inn informasjon eller arrangementer? Ta kontakt med Mona Haugen.