Våren 2023 vedtok kommunestyret at det settes i gang flere parallelle prosjekter på Frøystad for å utvikle området som blant annet møteplass for innbyggerne i Lunner kommune.

Visjonen for Frøystad

Målet er at Frøystad skal være sted som samler kommunen, skaper liv og aktivitet. Et helt ferdig anlegg ligger noe frem i tid, men hva kan vi få til på kort sikt som vil gjøre Frøystad til et levende og godt sted å være? 

I arbeidet med Bygdemiljøpakkene står det blant annet følgende om visjonen for Frøystad:

«Frøystad skal være hjertet for frivillighet, aktivitet og kultur. Med det nye biblioteket som kjerne, knyttet sammen med gode arealer for utendørs opphold og aktivitet, skal Frøystad være et naturlig samlingspunkt som fungerer på tvers av generasjoner. Et godt møtested for eldre, for ungdom og for barn - med mulighet for egen aktivitet og samvær, sammen og hver for seg. Det må være mulig for de ulike gruppene å kunne være for seg selv, samtidig som det må være muligheter for å sameksistere.» 

Si den mening!

Vi har laget en undersøkelse for å finne ut hva du som skal bruke området ønsker deg på Frøystad. Vi håper du tar deg tid til å svare på den - det vil hjelpe oss med å utvikle området, både på kort og på lang sikt.

Svarfrist: Fredag 20. oktober

Svar på vår digitale spørreundersøkelse her.