I Lunner har skolene høstferie i uke 40, det vil si fra mandag 2. til og med fredag 6. oktober. Nå kan du melde barnet ditt på høstferie-SFO.

Tilbudet er for elever fra 1. til 4. trinn. Også elever som ikke har SFO-tilbud til vanlig, har mulighet til å melde seg på ferie-SFO.

Om ferie-SFO i Lunner kommune

I forskrift om vedtekter for skolefritidsordningen i Lunner kommune står det blant annet følgende om SFO i feriene:

  • SFO fakturerer en egen feriesats for disse oppholdene uten søskenmoderasjon. Barn som har redusert foreldrebetaling i ordinær SFO skal også ha redusert foreldrebetaling i ferie-SFO.
  • Nedre grense for å opprette ferietilbud den enkelte dag er minst 8 påmeldte barn per dag. Påmeldingen til SFO i ferien er bindende. Blir det færre barn påmeldt, kan tilbudet bli avlyst enkelte dager/alle dager

Tilbudet om høstferie-SFO blir gitt ved den enkelte skole, og beskjed til foreldre og foresatte blir sendt ut så snart påmeldingsfristen har gått ut.  

Påmelding

Skolene har sendt ut informasjon om SFO i høstferien og påmeldingsskjema til foreldre og foresatte. Fristen for påmelding er 7. september.

I skjemaet står det informasjon om hvem påmeldingen skal sendes til ved den enkelte skole.

Hva koster det?

SFO i høstferien koster 299 kroner per dag for 3. til 4. trinn, og 227 per dag for 1. og 2. trinn. Mat er inkludert i prisen 

Årsaken til at prisen er lavere for elever på 1. og 2. trinn er at det er innvilget gratis SFO 12 timer per uke for både 1. og 2. trinn for skoleåret 2023/2024. Dette gjelder også for ferie-SFO.