Ny kommunalsjef

Helga Marie Bjerke er ny kommunalsjef for helse og mestring. Helga Marie er fra Vaksdal i Vestland fylke, men har bodd og jobbet i Tromsø i mange år. 

- Jeg søkte stillingen som kommunalsjef her i Lunner, fordi utlysningen vitnet om en kommune som har et sterkt ønske om å jobbe for at tjenesten til innbyggerne sees i sammenheng, og for at vi sammen skal utvikle Lunner-samfunnet til en god og trygg plass å bo, også i framtida. Jeg ser fram til å kunne få bidra til dette, og gleder meg til å bli kjent med Lunner, sier Helga Marie Bjerke, som er utdannet sykepleier, og kommer til Lunner fra stillingen som avdelingsleder for legetjenestene, enhet for allmennlegetjenester i Tromsø kommune. 

Hun har hatt flere lederjobber innenfor tjenesteområdet helse og mestring på ulike forvaltningsnivåer, og har også lang erfaring som lokalpolitiker. 

Ny HR- og organisasjonsleder

Janita Hofseth er ny HR- og organisasjonsleder. Hun bor på Eidsvoll og kommer til Lunner fra stillingen som virksomhetsleder for helse og bistand i Eidsvoll kommune. Janita er utdannet psykiatrisk sykepleier, og har lang fartstid som leder innenfor personal- og organisasjonsarbeid. 

- Jeg er imponert over Lunner kommune, en kommune i stor utvikling på flere områder og mange spennende prosjekter på gang. Jeg er blitt veldig godt tatt imot, og jeg har fått hilst på mange hyggelige mennesker. Nå ser jeg fram til godt samarbeid med både ansattrepresentanter, ledere og medarbeidere, sier Janita.