Vil du lede og utvikle Lunner kommune? Vi søker en handlekraftig og strategisk orientert leder til stillingen som kommunedirektør i Lunner kommune.
 
Dag Flacké har vært kommunedirektør i Lunner i sju år. Til høsten går han av med pensjon, men på grunn av ferieavvikling regner han med å avslutte jobben som kommunedirektør i slutten av juni.
 

Ansettelsesutvalget for ny kommunedirektør består av ordfører Harald Tyrdal, varaordfører Margaret Frøisli og kommunestyrerepresentant Line Biagio Solvang. Ansattes representanter i ansettelsesutvalget er Børre Vannebo (Unio) og Aud Hansen (LO). Personalhuset som har fått i oppdrag å bistå ansettelsesutvalget i rekrutteringsprosessen.

Det er kommunestyret som ansetter kommunedirektør etter innstilling fra ansettelsesutvalget. Planen er at ansettelsen vil skje i kommunestyret før sommerferien.


 

🔹 Kommunedirektør Dag Flacké går av med pensjon i år, og nå søker vi ny administrativ leder for kommunen vår. Søknadsfrist er 24. april.
🔹Vi ser etter en leder som evner å begeistre og skape engasjement blant ansatte, politikere og innbyggere. Du vil spille en nøkkelrolle i å inspirere og mobilisere organisasjonen til å jobbe mot felles mål.
🔹Vil du lede og utvikle Lunner kommune? Her finner du stillingsannonsen👇