Bernhard Sæthereng har lang fartstid som lærer og skoleleder i Lunner-skolen. Nå kommer han tilbake som rektor ved Lunner barneskole.

-  Vi er glade for å ønske Bernhard velkommen tilbake til Lunner. Han har lang erfaring, har mange kloke tanker omkring skoleutvikling og har en samlende og inkluderende lederstil, sier kommunalsjef for oppvekst og kultur, Soon E. Øhrling.

Ser mange muligheter ved Lunner barneskole

Bernhard Sæthereng bor på Harestua og har jobbet som lærer og assisterende rektor ved Harestua skole i tjue år. Han har også erfaring som lærer ved Nes ungdomsskole og trener ved skigymnas. Bernhard har lærerutdanning fra Høgskolen i Hedmark, og har senere tatt rektorutdanning.

Nå jobber han som rektor ved NTG-U på Lillehammer.

- Jeg gleder meg til å samarbeide med elever og ansatte ved Lunner barneskole. Jeg kjenner skolen litt fra før, og har et positivt inntrykk av de som jobber der. Dessuten ligger skolen på et historisk sted og har fantastiske uteområder som jeg mener gir helt unike muligheter for læring og lek, sier Sæthereng.

Ny ledelse på plass til høsten

Tidligere i vår ble Jan Christoffer Sørensen fra Jevnaker ansatt som ny assisterende rektor ved Lunner barneskole. Han starter i august, mens Bernhard Sæthereng begynner i jobben 1. september.

Kjetil Austjord, assisterende rektor på Grua skole, vil være konstituert som rektor ved Lunner barneskole i august.