Hva er foreningsportalen?

Foreningsportalen er utviklet i samarbeid med frivillighetssentralene i Norge. Her kan lag og foreninger legge inn aktiviteter i kalenderen og oppdatere kontaktinformasjon og informasjon om laget/foreningen.

Gjennom Lunner foreningsportal får innbyggere dermed full oversikt over hvilke lag og foreninger som finnes, og hvilke arrangementer de har.

- Foreningsportalen skal gjøre det enkelt å finne fram til de aktivitetene som passer for akkurat deg. Vi har håper mange tar den i bruk, slik at vi kan få vist hele bredden av hva som finnes av tilbud, sier Toril Svendsbråten og Mona Haugen i Lunner frivilligsentraler.

Foreningsportalen kobles også til hjemmesidene til Lunner kommune. Kalenderen vil ligge under menypunktet Hva skjer i Lunner?, og oversikten over registrerte lag og foreninger blir vist i et eget menypunkt på hjemmesiden.

Slik bruker du portalen

Ta kontakt med Lunner frivilligsentral og be om å få tilsendt en redigeringdskode. 
Kontaktperson: Mona Haugen, tlf. 409 14 933
mona.haugen@lunner.kommune

Ved å logge deg inn med denne redigeringskoden, kan du

  • legge inn tekt og bilder om laget/foreningen
  • oppdater informasjon linker til hjemmesider, mail og Facebook
  • legge til hvilke aktiviteter laget/forenings driver med
  • legge inn arrangementer i kalenderen

Regigeringskoden er knyttet til den foreningen du representerer, det vil si at du ikke trenger å be om ny kode neste gang du skal gjøre oppdateringer/legge inn informasjon. Hvis dere glemmer koden, får dere den på nytt fra de ansatte i frivilligsentralene.

Foreningsportalen henter informasjon direkte fra Brønnøysund med jevne mellomrom. All annen informasjon må laget/foreningen legge inn selv.

Har du spørsmål? Ta kontakt med Lunner frivilligsentral ved Mona Haugen.