Ordfører Harald Tyrdal

Lunner kommune

Vest for Gardermoen og øst for Hønefoss – i skjæringspunktet mellom by og bygd, ligger Lunner kommune. Velplassert med gode adkomstmuligheter til det meste av muligheter, og et eventyrlig landskap med trolske skoger omringet av gullgule åkre bugnende av korn. I Lunner kan vi faktisk si ”ja takk, begge deler”.


Det sies at man ikke kan få i både pose og sekk, men det er en påstand vi bestrider hver eneste dag i Lunner kommune. Her kan du få begge deler – både landlige og urbane muligheter, om du vil. Det er ikke alle som vil lange ut mil etter mil i skiløypene, eller drikke latte og espresso på en kafé – det handler om å ha ulike ønsker og behov, og at det er tilrettelagt for forskjellighetene våre. Landlige og trygge oppvekstvilkår er en viktig faktor for mange, mens andre syns det er vel så viktig med kort avstand til Oslo.

Det var en gang

I Lunner har vi en lang historie vi er stolte av, og den skal vi ta med oss videre inn i fremtiden. Vi er også en moderne kommune med høyt kompetansenivå blant innbyggerne, og kommunen legger til rette for vekst i næring og gründervirksomhet. Vi ser fordelen av å ha rimelige tomter, rask saksbehandling og god tilgang på arbeidskraft.

Med vår sentrale beliggenhet er vi attraktive både for ulike typer næring og for familier som vil etablere seg landlig, men med urbane muligheter innenfor rekkevidde. En trygg oppvekst for ungene, et godt sted å være både for barn, ungdom, voksen og eldre;

Det gode liv lever vi bedre i Lunner! Nær naturen - nær byen!