Ukraina - folk

Vil du hjelpe flyktninger fra Ukraina?

Mange nye flyktninger kommer til kommunene våre fremover og vi håper mange i lokalmiljøet vil hjelpe til. Kanskje har du en bolig du ønsker å leie ut? Kanskje du kan ukrainsk eller russisk språk? Eller kanskje du vil hjelpe noen med lekser, gå tur eller invitere på en middag? 

Les mer..
Hyundai EL-biler

Husk å bruke bilbrikke når du kjører miljøbil

For at kjøringen din skal bli registrert riktig og på rett tjeneste, er det viktig at du følger beskrivelsen som ligger i hver av bilene på hvordan du bruker bilbrikken.

Les mer..
TISK-teamet

Dette er TISK-teamet

De jobber både med smittesporing, vaksinering og svarer på spørsmål om korona. Møt damene som på ingen måte har en vanlig 8-16 jobb midt i koronapandemien.

Les mer..
stasjon

Lunner får bygdemiljøpakke

I dag ble det kjent at Lunner kommune får tildelt bygdemiljøpakke av Viken fylkeskommune. Stedsutvikling og attraktivitet for nordre del av Lunner og Roa vil være fokus i prosjektet.

Les mer..
Lunner helse- og omsorgssenter

Innflytting i Lunner helse- og omsorgssenter på Harestua

Flytteplanen for beboere som skal flytte til Harestua er nå klar. Beboere på LOS på Kalvsjø flytter til Harestua 28. okotber og beboere som i dag har heldøgnstjenester på Roa omsorgsboliger flytter 2. novmeber.

Les mer..
Et av glasshodene som blir en del av kunstverket

"Etthvert menneske er et smykke"

Se film om kunstutsmykningen i nytt helse- og omsorgssenter

Marianne Heske er en av kunstnerne som skal utsmykke det nye helse- og omsorgssenteret i Lunner. Hun var i sommer på Hadeland Glassverk og produserte glasshoder til sitt kunstverk "Perlekjedet". Se videoen under.

Les mer..
Marianne Heske på Hadeland Glassverk

Kunstprosjektet for det nye helse- og omsorgssenteret

Kunst på det nye helse- og omsorgssenteret

Neste uke begynner montering av kunst i det nye helse- og omsorgssentert. Arbeidet med utsmykning startet allerede i forprosjektet, og har siden høsten 2019 hatt et stort fokus i byggeprosjektet. Kunstplanen for senteret ble vedtatt av politisk styringsgruppe i oktober i fjor. Kunsten vil bli montert fra og med uke 38 og frem til innflytting den 28.oktober.

Les mer..
Føtter - pixabayfoto

Vinnere på 20-mila 2020

Vinnerne er nå trukket!

Les mer..
Hyundai EL-biler

Nye tjenestebiler på plass til utlån

Vi har nå mottatt to nye biler til tjenestekjøring. Disse erstatter Mercedes elektrisk og VW golf vi har hatt tidligere.

Les mer..