Nyhetsoversikt

corona_250x141

Siden oppdateres løpende - sist oppdatert 03.04.2020 klokken 15.50

Koronavirus - fakta, råd og tiltak

Mistenker du at du er smittet av koronaviruset?

Da skal du ringe fastlege eller legevakt (116 117) - IKKE MØT OPP UTEN AVTALE. 

Do you suspect you are infected with the Corona virus? Please contact BY PHONE your primary physician or emergency room (116 117).
 

I Gran og Lunner kommune har vi en egen felles kontakttelefon for spørsmål om koronavirus: 911 10 580 (hverdager klokka 0830–1500). Lørdag og søndag er telefonen stengt, da kan du ta kontakt med legevakten dersom du har mistanke om at du er smittet. 

Dette er en tjeneste for deg som ønsker å drøfte spørsmål med helsepersonell  som du ikke får svar på hos fastlege, eller fra Folkehelseinstituttets informasjonssider om koronaviruset.

Vi oppfordrer til å søke informasjon på egenhånd her på denne siden, eller på andre sider vi lenker til. Ring bare dersom det er helt nødvendig slik at vi sparer kapasiteten til de som har behov for hjelp.

Les mer..
Stengte baner korona

Lunner opprettholder stenging av utendørs idrettsanlegg gjennom påsken

I samråd med idrettslagene har Lunner kommune fredag besluttet å opprettholde stenging av kunstgressbanene inntil videre - ny vurdering vil gjøres over påske.

Les mer..
påskeegg

Lunner helsestasjon

Åpningstider påsken 2020

Helsesykepleier er tilgjengelig på telefon mandag, tirsdag og onsdag i påskeuken. Ta kontakt om du har behov for å snakke med oss, eller trenger veiledning. Vi har også mulighet for videosamtale. 

Les mer..
corona

En ny smittet siste døgn - ikke kontroll på opphavet til smitten

Det er registrert ett nytt tilfelle av covid-19-smittet i Lunner siste døgn. Det totale antallet er nå 9 smittede i kommunen. Dette siste tilfellet er det første i Lunner der vi ikke tydelig kan si hvor smitten kommer fra.

Les mer..
Lunner rådhus vinter

Åpningstid på kommunens sentralbord i påsken

Mandag 6. og tirsdag 7. april er åpningstiden kl. 10.00 - 13.00.

Onsdag 17. april er det stengt.

Åpningstiden gjelder telefon. Rådhuset holder fortsatt stengt inntil videre for besøk utenom avtaler.

Les mer..
Stengte baner korona

Idrettsaktivitet i Lunner kommune

Lunner kommune er innstilt på å følge Helsedirektoratets retningslinjer for å unngå spredning av koronaviruset ved trening og annen aktivitet. Kommunen går nå i dialog med idrettsråd og idrettslag om aktivitet på idrettsanleggene, og hvordan organisert idrett kan gjennomføres.

Les mer..
face-mask-4890115_1280

Lunner trenger smittevernutstyr

På grunn av koronautbruddet er det vanskelig å skaffe nok smittevernutstyr, både nasjonalt og internasjonalt. Kan du eller din bedrift bidra? 

Les mer..
sliten mor

Korona-forholdsregler

Helsestasjonstilbudet i koronatider

Helsestasjonen er kun åpen for de med avtale. Vi har en periode begrenset kontakt med barn, foresatte og gravide av hensyn til korona-forholdsregler.

Les mer..
ku

Informasjonsside for landbruket

Korona og landbruket

Landbrukskontoret for Hadeland og Nittedal har laget en egen informasjonsside for landbruket. Her finner du blant annet informasjon om korona rettet mot gårdbrukere med husdyr, om avløsertilskudd ved sykdom, lenker til aktuelle nettsider og mye mer.

I tillegg ønsker vi å si tusen takk til alle som produserer mat i regionen vår!

Les mer..