Årskavalkade 2016

Næringsutvikling i Lunner kommune 2016

Her er årets nyhetskavalkade for 2016!

Les dokumentet her
IMG_1474

Kranselag på Saglunden, Harestua

Lunner Almenning arrangerte i dag 18. februar kranselag for første byggetrinn på Saglunden. Lunner kommune var en av de inviterte og vi tok med fotoapparatet. Nedenfor kan du se en liten bildeserie over byggeprosjektet og arrangementet. Vi gratulerer Lunner Almenning med oppnåelse av en svært viktig minepæl for utviklingen av Harestua!

Les mer..
Fagkveld for byggebransjen 27

Kursmateriell fra "Fagkveld for byggebransjen - nye byggeregler pr 1.1.2016"

Her er kursmateriell fra fagkvelden. Vi ønsker å takke for godt oppmøte og gode tilbakemeldinger. Tusen takk til dere alle! Hilsen oss i Arealforvaltningen.

 

Les mer..
Forside[1]

Næringsutvikling i Lunner kommune 2015

Her er årets nyhetskavalkade for 2015. Nyhetene er basert på artikler fra avisen Hadeland.

Les nyhetsbrevet her
IMG_9209

Hva vil næringslivet?

Oktober 2015: Idédugnad for næringslivet på Grua

Grua og Harestua næringsforening gjennomførte torsdag 8. oktober en idédugnad for næringslivet på Grua. Over 30 personer møtte opp og hele 19 bedrifter var til stede.

Les mer..
bilde 1

Miniseminar juni 2015: Bedriftspresentasjoner

Hvor godt kjenner lokalbedriftene til det lokale næringslivet? Under årets andre miniseminar fikk næringslivet selv presentere seg for hverandre. 10 bedrifter fikk presentert seg og tilbakemeldingene tilsier at dette er noe lokalbedriftene ønsker mer av.

Les mer..
002

Miniseminar februar 2015: Miljøledelse og sertifisering

Onsdag 11. februar ble årets første miniseminar arrangert. 

Les mer..
Bedriftslogoer Lunner kommune

Oppdatert 5. jan 2015

Næringsutvikling i Lunner kommune 2014

Lunner kommune har laget en liten årskavalkade for næringslivet vårt. Det er gledelig å se et næringsliv i vekst og utvikling. Les nyhetsbrevet her

Les mer
Deltakere

Miniseminar september 2014: Hvordan skaffe penger?

Torsdag 30. oktober gjennomførte Lunner kommune årets siste miniseminar for næringslivet. Temaet denne gangen var "Hvordan skaffe penger?".

Les mer..
Garverigården - publikum

Åpning av Garverigården

Lørdag 15. mars var det offisliell åpning av Garverigården på Roa. Gårdeier, Pål Nygaard kjøpte og gjennomførte en totalrenovering av den gamle og erverdige Garverigården og har tilrettelagt for kontorlokaler til leie. Ved åpningen var hele 15 virksomheter etablert inklusiv en restaurant. Ordføreren stod for den offisielle "snorklippingen" og ønsket virksomhetene til lykke.

Les mer..