Dekningskart for 30 mbit per sekund i Lunner

Fikk tildelt 4,9 millioner i statlig støtte

Lunner kommune har fått støtte til mer bredbåndsutbygging

Lunner kommune har fått fullt tilslag på søknad om støtte til bredbåndsutbygging i kommunen. Med 4,95 millioner NOK i støtte, og lokale bidrag, skal vi få bredbånd til drøyt 200 nye husstander. 

Les mer..
Rapport for 2020 næringsbarometer

Næringsbarometer for Hadeland lansert

I samarbeid med USN(Universitetet i Sørøst-Norge) har Hadelandshagen og Regionrådet for Hadeland lansert "Næringsbarometer for Hadeland." Barometeret danner et solid kunnskapsgrunnlag, og blir et viktig verktøy for å utvikle næringslivet i Lunner og på Hadeland. 

Les mer..
face-mask-4890115_1280

Lunner trenger smittevernutstyr

På grunn av koronautbruddet er det vanskelig å skaffe nok smittevernutstyr, både nasjonalt og internasjonalt. Kan du eller din bedrift bidra? 

Les mer..
Ordførerne signerte kontrakten

616 nye husstander i Lunner får bredbåndsdekning

Hadelandskommunene og Telenor har signert avtale som gir bredbånd til flere

Onsdag 27. november signerte ordførerne på Hadeland og Telenor en kontrakt om bredbånd i flere nye områder i de tre kommunene. Det betyr at 2387 adresser vil få bredbånd innen 31. desember 2021.

Les mer..
Digital kommunikasjon

Kommunen slutter med ettersending på papir til bedrifter og organisasjoner

Bare digital post fra kommunen til virksomheter

Dersom du driver virksomhet, er selvstendig næringsdrivende eller er leder for en forening, får du fra januar 2020, ikke lenger tilsendt brev og dokumenter fra kommunen i papirform i din postkasse. Sjekk at riktig informasjon om digital kontakt er registrert på ditt organisasjonsnummer i Altinn, lag gode rutiner for å sjekke Altinn, eller opprett en digital postkasse nå!

Les mer..
Årskavalkade 2016

Næringsutvikling i Lunner kommune 2016

Her er årets nyhetskavalkade for 2016!

Les dokumentet her
IMG_1474

Kranselag på Saglunden, Harestua

Lunner Almenning arrangerte i dag 18. februar kranselag for første byggetrinn på Saglunden. Lunner kommune var en av de inviterte og vi tok med fotoapparatet. Nedenfor kan du se en liten bildeserie over byggeprosjektet og arrangementet. Vi gratulerer Lunner Almenning med oppnåelse av en svært viktig minepæl for utviklingen av Harestua!

Les mer..
Fagkveld for byggebransjen 27

Kursmateriell fra "Fagkveld for byggebransjen - nye byggeregler pr 1.1.2016"

Her er kursmateriell fra fagkvelden. Vi ønsker å takke for godt oppmøte og gode tilbakemeldinger. Tusen takk til dere alle! Hilsen oss i Arealforvaltningen.

 

Les mer..
Forside[1]

Næringsutvikling i Lunner kommune 2015

Her er årets nyhetskavalkade for 2015. Nyhetene er basert på artikler fra avisen Hadeland.

Les nyhetsbrevet her
IMG_9209

Hva vil næringslivet?

Oktober 2015: Idédugnad for næringslivet på Grua

Grua og Harestua næringsforening gjennomførte torsdag 8. oktober en idédugnad for næringslivet på Grua. Over 30 personer møtte opp og hele 19 bedrifter var til stede.

Les mer..