harestua arena

Bygg.no har omtalt prosjektet

Omtale av Harestua arena

9 juni 2

Finpussen og litt til, så er vi der!

Status 9. juni

Prosjektet har gått inn i siste måneden før overlevering.

Sluttspurt og avsluttende arbeider for alle fag pågår. S- Bygg bekrefter å overlevere bygget til avtalt tid.

Les mer..
27 mai 2

Dette tror vi på!

Status 27. mai

S- Bygg oppgir at fremdriften stort sett er i henhold til hovedfremdriftsplan. Det er mindre avvik som ikke har betydning for den totale fremdriften. Bygget er tett med fasader hvor vinduer og dører (til dels provisoriske) er på plass. Alle gulv er sparklet og ferdig for belegg. Gulvbelegg og himlingsmontasje pågår. For tekniske fag er føringsveier nå stort sett ferdigstilt. Montering av utstyr, betjeningspaneler etc pågår. Utv. skjermtak foran barnehage nærmer seg ferdigstillelse. Opparbeidelse av utomhusarbeider pågår .

Les mer..
18 mai 5

Det jobbes både inne og med uteområdet

Bilder tatt 18.mai

IMG_2137

Det går så det suser........

Status 11.mai

S- Bygg oppgir at fremdriften stort sett er i henhold til hovedfremdriftsplan. Det er mindre avvik som ikke har betydning for den totale fremdriften. Bygget er tett med fasader hvor vinduer og dører (til dels provisoriske) er på plass. Alle gulv er sparklet og feridig for belegg. Gulvbelegg og himlingsmontasje pågår. For øvrig stor aktivitet av tekniske entreprenører med sprinkling, rørlegger, ventilasjon og elektro. Utv. skjermtak foran barnehage nærmer seg ferdigstillelse. Utomhusarbeider er gjenopptatt etter vinterdvalen.

Ingressbildet er tatt fra Vestbygda. Bygget er godt synlig i landskapet

Les mer..
15 april 1

Det er bare å begynne å glede seg!

Status 15.april

Fremdrift: S- Bygg oppgir at fremdriften stort sett er i henhold til hovedfremdriftsplan. Det er mindre avvik som ikke har betydning for den totale fremdriften. Bygget er tett med fasader hvor vinduer og dører (til dels provisoriske) er på plass. Alle gulv er sparklet og ferdig for belegg. Innvendige vegger og innside yttervegger er i hovedsak ferdigstilt. For øvrig stor aktivitet av tekniske entreprenører med sprinkling, rørlegger, ventilasjon og elektro. Utv. skjermtak foran barnehage . Utomhusarbeider er forventet gjenopptatt uke 15.

Ingressbildet viser at trampolinene i basishallen er montert.

Les mer..
1 april 1

.. og dette er ikke en aprilsnarr

1. april

Fremdrift: S- Bygg oppgir at fremdriften stort sett er i henhold til

hovedfremdriftsplan. Det er mindre avvik som ikke har betydning for

den totale fremdriften. Bygget er tett med fasader hvor vinduer og

dører (til dels provisoriske) er på plass. Gulv på grunn er støpt.

Hovedfokus er nå på innvendige arbeider. Innvendige vegger og

innside yttervegger, her pågår lukking. For øvrig stor aktivitet av

tekniske entreprenører med sprinkling, rørlegger, ventilasjon og

elektro. Utv. skjermtak foran barnehage er påbegynt. Supplerende

utvendige arbeider er startet opp.

Les mer..
mars 1

Vi gleder oss over framdriften!

Status mars 2016

S- Bygg oppgir at fremdriften stort sett er i henhold til hovedfremdriftsplan. Det er mindre avvik som ikke har betydning for den totale fremdriften. Bygget er tett med fasader hvor vinduer og dører (til dels provisoriske) er på plass. Gulv på grunn er støpt. Hovedfokus er nå på innvendige arbeider. Innvendige vegger og innside yttervegger, her pågår lukking. For øvrig stor aktivitet av tekniske entreprenører med sprinkling, rørlegger, ventilasjon og elektro. Utv. skjermtak foran barnehage påbegynt.

Les mer..
16 februar1

Nå er det mye som skal avgjøres...................

17.februar

Bygg oppgir at fremdriften stort sett er i henhold til hovedfremdriftsplan. Det er mindre avvik som ikke har betydning for den totale fremdriften. Råbygget er på plass, det er tett tak på hele bygget. Gulv på grunn er støpt. Hovedfokus er nå på innvendige arbeider. Innvendige vegger, samt tekniske entreprenører med sprinkling, rørlegger, ventilasjon og elektro. Sparkling av gulv i 2 etasje barnehage er satt til torsdag 11. feb. Skjermtak foran barnehage påbegynnes neste uke.

Les mer..
januar 12

Det er stas å rapportere at framdriften er god!

Januarstatus

S- Bygg oppgir at fremdriften stort sett er i henhold til hovedfremdriftsplan. Råbygget er på plass, det er tett tak på hele bygget. Glassfasaderer i det vesentligste ferdige. Gulv på grunn er støpt. Hovedfokus er nå på innvendige arbeider. Innvendige vegger, samt tekniske entreprenører med sprinkling, rørlegger, ventilasjon og elektro er hovedfokus i neste 14. dager periode.

Les mer..