Eventyrskogen barnehage

Eventyrskogen logo

-Barnehagen for de gode opplevelsene!

Eventyrskogen barnehage er sentralt plassert på Harestua med skolen, skogen og idrettsparken som nærmeste nabo.

Barnehagen har totalt 64 plasser til barn over 3 år, og 12 plasser til barn under 3 år. Har vi noen ledige plasser etter barnehageopptaket så har vi mulighet til å "veksle" inn til flere småbarnsplasser.

Barnehagen har tre bygg:                                                            

-"Hytta": I nordre del av tomta har vi en egen utebase (hytta) for barn i alderen 3-5 år. I utebasen har vi fra august 2018 et fem dagers utetilbud. Dette tilbudet søkes det til ved hovedopptaket.                                                                                          

- Småbarnshuset: her er det plass til barn under 3 år, de har også en egen lekeplass ute.

- Hovedbygget: her har vi grupper med barn i alderen 3-5 år og en småbarnsgruppe med barn under 3 år. Dette bygget er bygd som base barnehage og vi har mange åpne løsninger, og alle barna har felles garderobe. Vi har valgt å dele barna inn i mindre grupper, slik at alle barn har sine faste voksne å forholde seg til. Alle gruppene har også sitt eget grupperom. Likevel legger vi opp til et tett samarbeid gruppene i mellom, og vi har også grupper på tvers enkelte dager.

Vi har ansatt en kokk som lager varmmat til oss 3-4 dager i uken.

Eventyrskogen har et flott uteområde som er godt tilrettelagt for fysiske aktiviteter. Vi har en fin gapahuk i umiddelbar nærhet; hit går vi på tur, lager mat på bål, og følger naturens endringer på nært hold. Vi har nærhet til bibliotek, skøytebane og fotballbanene og bruker også hallen i Harestua Arena.

Barnehagen har åpent fra 07-16.30

Ta kontakt med styrer Anette Fjalestad for mer informasjon; anette.fjalestad@lunner.kommune.no                       

eller mobil 980 12 233