Frigjøringsdagen og den nasjonale veterandagen markeres over hele landet 8. mai. På denne viktige merkedagen minnes vi dem som har gitt sitt liv for vår frihet og vi viser støtte til alle veteraner.

Seremoni ved krigsminnesmerker

Ordfører Harald Tyrdal holder tale og legger ned blomster ved krigsminnesmerkene ved Lunner kirke klokken 12 og ved Rundelen klokken 13. Det blir musikalske innslag av elever ved henholdsvis Lunner barneskole og Harestua skole.

Arrangementene er i regi av Lunner historielag.

Felles markering på Thorbjørnrud hotell

Jevnaker, Lunner og Gran kommuner inviterer til en høytidelig markering av frigjørings- og veterandagen på Thorbjørnrud hotell, Jevnaker. Invitasjonen gjelder deg som har gjort, eller gjør, en innsats for å verne vårt demokrati, for fred og frihet – hjemme så vel som ute. Du kan ta med familien om du ønsker det.

Tidspunkt: klokken 14.30 til 17.00
Adresse: Sagvegen 8, 3520 Jevnaker

Det er viktig for den norske regjeringen og oss i kommunene at alle som har gjort tjeneste for Norge skal kunne føle seg inkludert på frigjørings- og veterandagen.

Program for dagen

Forsvaret skal dele ut medaljer. Det blir kulturelt innslag, og servering av smørbrød og kaker. Ordførerne i Jevnaker, Lunner og Gran kommuner deltar.

Det er teleslynge tilgjengelig under samlingen.

Meld deg på senest 30. april

Du melder deg på arrangementet ved å skrive en e-post til Thorbjørnrud hotell:

Fint om du skriver navnet ditt og gjerne telefonnummer (i tilfelle endringer). I tillegg kan du melde på familiemedlemmer, dersom du ønsker det. Skriv det antall personer du vil melde på. Hvis du eller andre du melder på har allergier eller det er andre hensyn vi skal ta i serveringen, skriv også det i e-posten.

Send opplysningene til booking@thorbjornrudhotell.no innen 30. april. Merk e-posten med “8. mai-arrangement”.