Møtet er for alle som har ungdom på 9. trinn ved Lunner ungdomsskole og Harestua ungdomsskole. Du trenger ikke å melde deg på i forkant.

Viktig å snakke sammen

Foreldre og foresatte er de viktigste ressursene for ungdommene i det forebyggende arbeidet mot rus og kriminalitet. Derfor ønsker både kommunen og politiet et tett samarbeid og god dialog med foreldrene.

Foreldremøtet 29. april er et samarbeid mellom politiet og Lunner kommune i regi av SLT- koordinator. SLT står for samordning av lokale rus- og kriminalitetsforebyggende tiltak. 

- Selv om foreldre og foresatte er de aller viktigste, er det godt å vite at vi er flere som kan hjelpe til når det trengs. Vi ønsker et tett dialog med foreldre slik at vi sammen kan være et godt lag. Nå håper vi på stor deltakelse på møtet mandag 29. april, sier SLT-koordinator Jane Rogstad Slette.

Hva inneholder møtet?

På foreldremøtet vil politikontakt Eli Falck blant annet snakke om ungdomsmiljøet på Hadeland, hvilke type saker politiet er involvert i, og om foreldrene som viktigste forebyggende ressurs.

Representanter fra UngHadeland, barnevernet, PPT og helsesykepleier vil være til steder for å informere og svar på spørsmål. Det blir lagt opp til “kafé-dialog” i mindre grupper, slik at det blir lav terskel for å stille spørsmål og snakke sammen.

Har du spørsmål? Ta kontakt med SLT-koordinator Jane på telefon 476 63 522.