I mange år har Gubbefrokost stått på programmet til Lunner frivilligsentraler. Nå starter de opp med Kjerringfrokost.

Kjerringfrokosten blir på Bergosenteret i Roa sentrum. Første frokost er mandag 15. april klokken 09.30. Deretter blir det frokost på samme sted til samme tid annenhver uke.

Velkommen som gjest og frivillig

Kjerringfrokosten skal være en sosial møteplass for kjerringer i alle aldre. Frokosten vil bli drevet på samme måte som gubbefrokostene. Det blir dekket et enkelt frokostbord hvor du forsyner deg selv med det du vil ha. Prisen er 50 kroner.

Tre personer er frokostverter og møter i forkant for å ordne frokosten. Dette går på omgang mellom de som kan tenke seg å bidra som frivillig.

- Vi er veldig glad for at Lunner sanitetsforening vil gjøre dette sammen med oss. Flere frokostverter har allerede meldt seg. Vi satser også på at flere av de som blir med på frokosten kan tenke seg å være med som verter, sier Toril Svendsbråten, leder for Lunner frivilligsentraler.

Hun håper mange møter opp på Kjerringfrokosten mandag.

Kulturkafeen gjenoppstår

Samtidig med at det innføres Kjerringfrokost på Bergosenteret, blir det også noen andre endringer i programmet.

Café Bergo Kulturkafe gjenoppstår etter noen års pause. Cirka fire ganger i året blir det kulturkafé på Bergosenteret med kulturelt innslag, kaffe og kake. Inngang: 100 kroner.

Første kulturkafé blir 15. mai med besøk av Stein Buan og Arne Marthiniussen. Tema: Roa.

Flytter kafeen

Café Bergo med ulike temaer blitt flyttet til Café Roa (Roa omsorgsboliger) fra og med 7. mai. Kafeen er åpen tirsdager og fredager fra klokken 11.00 til 14.00.

Følg med i aktivitetskalenderen i Lunner foreningsportal, som du også finner på nettsidene til Lunner kommune.